onsdag 20. mars 2013

VÅRJEVNDØGN

Dag og natt er like lange!! Dette er det merket på primstaven jeg liker aller best.
Her i det hellige land er ikke forskjellene så stor som oppe i nord,- men de har her et skille mellom vinter og vår  akkurat på denne dagen. Det var strålende i dag også, men kveldene er ryslig kalde.
Nå er Kjetill, Harald og Kirsti her, og i morgen kommer Arne. Masse hedemarkinger! Jeg har hatt gleden av å ta de med både hit og både dit. Kjetill og Harald startet sitt Palestinaopphold med en heidundrande bursdagsfeiring for Mhammad som var 6 år i går.Vi danset og sang og hadde ballonger og store mengder med kaker og huset var tråkka fullt. Bare glade fjes.
Å følge den voldsomme muren rundt i Betlehem- slik vi har gjort i dag,- fremkaller ikke noe smil,- men er viktig å få med seg.Begge deler er Palestina.
Obama er i Israel nå. Soldatene nede ved Hebron "feiret det " ved å arrestere omtrent 30 små barn på vei til skolen.
Han kommer hit på fredag. Ingen er happy for det.Det er stilt her nå, spørs hvordan det blir.
Vi var på Maan Lil Hajat i dag og kjøpte litt flere tovede artikler. Det er så flotte ungdommer som jobber med de tingene! De er psykisk utviklingshemmede- heter det vel,- men innsatsen og smilet og gleden er ikke hemmet i det hele tatt.Mange ganger er vi såkalt normaltfungerende nok mere hemmet enn dem.
Hm. Nå hadde jeg tenkt å legge inn noen bilder, men det funka ikke i kveld. Prøver i morra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar